08 august 2011

blog-award

Har aldrig hørt om dette før, men blev tagget på Søde Rikkes blog: http://wonderful-whatever.blogspot.com/ og så må jeg jo lige følge den og sende den videre til 5 personer. 

I blog-award, er reglerne:
- Man skal linke til den person, man har fået sin blog-award af.
- Man skal svare på 5 spørgsmål.
- Man skal sende blog-awarden videre til fem andre personer, der har under 100 faste læsere.

Hvorfor begyndte du at blogge? Jeg startede med at blogge i den første uge på min efterskole "Musikefterskolen I Humble", for cirka et år siden, fordi jeg gerne ville dele alle mine tanker, oplevelser og minder fra efterskolen med mine venner derhjemme. Alt i alt kom der flere og flere læsere til, også folk jeg ikke kendte og det gjorde det bare endnu mere hyggeligt at skrive på denne blog. Så derfor blev "days//weeks" til! 
Hvilke blogs følger du? Jeg læser rigtig mange blogs! Tit dem som inspirere mig og de blogs der giver en lyst til at læse mere. Især hvis det er en inspirerende person og man føler nogle gange at man kommer til at kende ejerne af blogsene og det er så hyggeligt. Læser også flere blogs, som mine venner/veninder har, så jeg kan følge lidt med i deres liv på f.eks. efterskole, gymnasium osv. 
Favoritfarver? Åh. favorit-spørgsmålene er altid de sværeste! Jeg elsker en lys, stærk grøn. Sådan én som græsset er midt i sommertiden. Og ellers er en varm rød også en lækker farve! Faktisk kan jeg lide alle farve, bryder mig dog ikke så meget om lilla. 

Favoritfilm? Uh, igen. Jamen.. Jeg elsker "A good year"! En skøn feel-good film. Og så kan jeg rigtig godt lide Action/gyser/krimi film.. Men kun hvis jeg har en sød en der kan holde om mig! Jeg er også vild med komedier, dansefilm og nogle romantiske film. Bare de ikke er for pladder-amerikansk-romantiske! 
Hvilke lande vil du gerne besøge? Alle lande! Jeg elsker at rejse.. men Brasilien er min store drøm. (Samba, kærlighed, sol og drinks.. Uf!) Og så vil jeg gerne opleve Thailand, Indien, Portugal, Grækenland og en masse små lækre øer, som f.eks. Gran Canarie, Hawaii og flere. Og så Frankrig, England (London), Italien, Spanien (Barcelona), Sverige (Stockholm) og Holland (Amsterdam). Jeg har faktisk været i alle de sidstnævnte lande, men kunne godt tænke mig at besøge dem igen.  

Og så nu til de fem personer jeg sender blog-awarden videre til:

Kys elisabeth

Ingen kommentarer: