17 september 2010

the piano keys are black and white

Juhu, jeg er en glad én. Skal hjem til den hyggeligeste weekend med sød veninde der har fødselsdag, familie, hygge-feste med gode venner fra efterskolen og bare "have a great time"! 
Nyder min efterskole meget.. Selvom jeg står i et dilemma, som tager lidt hårdt på mig. Hmm.. Jeg må hellere finde ud af hvad jeg gør ved det.


Sidder og hører Katie Melua med 7 stearinlys, the på elkedlen, rent værelse og en hyggelig roomie. Vi fik lov til at sove helt til kl. 10 idag. Og hov - for resten! Vi sov til den rigtige tid, vi skulle igår. Lå fint i vores senge kl.11:20..... men så skete der det mærkeligeste og mest syrede. Pludselig ude på vores gang "Broadway" stormede der to lærere rundt med grydelåg og råbte og skreg alle mulige mærkelige ting, de åbnede vores døre og sagde at vi skulle skynde os at stå op. Alle løb ned (godt gnavne og trætte!) med nattøj på, til en spisesal fyldt med stearinlys og alle lærerne og resten af eleverne, hvor vi fik at vide at vi skulle ud på natteløb og vores skøre fysiklærer fortalte gyserhistorier om humble og efterskolen. Vi blev derfor gejlet ned til "æble-damen" som åbenbart bor i vaskekælderen (scary). Men så blev vi ført videre rundt om skolen og ind i orkester-graven, hvor der var pyntet helt op og Eik stod og var den vildeste DJ. Så dansede vi, drak rød sodavand og spiste natmad i 2 timer og så gik vi alle i seng igen. Syret og hammer fedt. 
Nu er min skønne ven Viktor kommet ind på mit værelse, så jeg vil take off. Nyd fredagen! I får lige et par hygge-billeder som jeg har taget med på vejen: 


love