08 november 2010

køkken, ollerup-musical, elevfest, humble-kærlighed

Hej dejlige followers!
Uh, det er et godt stykke tid siden jeg sidst har postet et indlæg!
Der er sket så meget.. i fredags havde humble den første elevfest - yes, det var så nice. Og ja - alle var hamrende wasted dagen efter. Dog gik aftenen ikke som jeg havde regnet med. Men jeg fik hygget mig med mine fantastisk venner og veninder og dét havde jeg virkelig brug for.
Jeg tog hjem til min roomie i Odense sammen med Anna og Rekha lørdag morgen. Det var så rart at sove i 3 timer, gå i bad og derefter komme ned til luksus frokost og senere kage, lavet af lauras søde forældre. Om aftenen tog vi så over til Thomas og 10 andre fra efterskolen + et par af hans venner fra Odense og festede videre. Og hold da magle.......  det var sindsygt hyggeligt og dejligt at feste med humble-vennerne hele weekenden. Søndag hyggede vi bare hos laura og så film indtil vi skulle tilbage til efterskolen kl.20:40.
Nu har vi kor-uge og jeg er kommet i køkkenet og skal tilbringe min torsdag, fredag og mandag der. Heldigvis er det dog med Kalle, Karoline og Joakim.. vi smugler lakridser, spiser is og danser i gummistøvler. Så deeet.. er ikke slemt overhovedet!