26 maj 2011

26 maj

Hej søde læsere og venner! 

Der er sket meget den sidste uge - både fantastiske og mindre fantastiske ting. 
Noget der har fyldt rigtig meget, er at vi fik svar fra vores kommende gymnasier. Og jeg havde søgt Aurehøj Gymnasium som 1. prioritet og Næstved Gymnasium som 2. prioritet. Jeg ville ikke på Næstved, af mange grunde men især at, efter nøje overvejelse, at Næstved ikke passer så godt til mig. Efter det her efterskoleår har jeg brug for at fordybe mig lige så meget med musik på et lige så højt niveau. Ikke at Næstved er dårligt overhovedet, men jeg ønskede bare at gå på Aurehøj. 

Så i tirsdags kom dagen hvor alle der havde søgt gymnasium i Københavns kommune, fik svar og vi var virkelig spændte og nervøse. Mange havde søgt SAG (Sankt Annæ Gymnasium), AU (Aurehøj Gymnasium) eller CG (Christianshavn Gymnasium). Så da alle havde fået deres emails og flere af mine søde venner var blevet optaget på AU, CG og SAG, fik jeg ingen mail. Var derfor rimelig sikker på at min fremtid ikke ville ligge på Aurehøj Gym. Men en halv time senere, fik jeg et opkald fra min mor der sagde at jeg var blevet optaget på AU. Dét opkalde gjorde mig både så glad og på samme tid rigtig ked af det. For én af de sødeste jeg kender, faktisk en af mine tætteste veninder er ikke kommet ind på AU (endnu!!!). Plus det, så var der også min søde Christine (som bor 2,5 km væk fra AU) og Aurehøj havde lavet den dummeste fejl, så hun var ikke kommet ind.. hvilket er så hamrende urimeligt! Men heldigvis, efter et stort besvær og mange snakke, fik de endelig rettet op på deres fejl og hun er nu optaget på Aurehøj! Det er så godt og jeg er virkelig glad på hendes (og faktisk også) mine vegne. I forhold til min søde Marie, er det rigtig svært, for selvfølgelig er jeg vildt glad for at være optaget på AU, men jeg vil bare helst gå der sammen med hende og have hende med. FØJ og UH hvor jeg håber at hun bliver optaget før skolens start eller i hvert fald så snart vi er begyndt. Hun skal, skal, skal være en del af det. For sevan, jeg vil håbe og ønske hver dag, at hun bliver optaget!

Pyha, for et langt og personligt indlæg. Havde bare brug for at sende det ud og ligesom give en hentydning til universet om at Marie skal optages på Aurehøj.. gerne snart tak!

3 kommentarer:

Marie Kildebæk sagde ...

Jeg håber denne hentydning til universet hjælper! Kys til dig <3

Elisabeth Rose sagde ...

det gør den. kys tilbage <3

Christine Miranda sagde ...

DU KOMMER IND MARIEEEEEE! <3